Bestellingen tot 17.00 uur worden dezelfde werkdag verzonden!

wij verzenden met TNT Post en DHL

Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
U bent hier:
Home Technologie KVM Switch

Selecteer op merkKVM Switch

Een KVM switch is een apparaat dat het voor de gebruiker mogelijk maakt om meerder computers/servers te bedienen met een enkel toetsenbord, monitor en muis. Het voordeel hiervan is dat men ruimte wint, energie bespaard, minder warmte produceert, het beheer structureert en het ook mogelijk maakt door bijvoorbeeld extensie toe te voegen het beheer vanaf een andere plaats te doen. KVM oplossingen zijn uitermate geschikt voor server beheer, datacenter beheer, control centers en controle systemen voor industriƫle processen.

Er bestaan vele varianten KVM switchen, van eenvoudige hand bediende exemplaren tot high end over IP bedienbare varianten. Tevens worden er exemplaren aangeboden die met de traditionele toetsenbord, monitor en muis kabels werken, maar ook varianten die via twisted pair (UTP/FTP, Category 5(E), Catgeory 6 of skew free VGA kabel) bekabeling aangesloten worden. Wanneer en KVM switch door middel van twisted pair bekabeling aangesloten wordt, bespaard u ruimte, er is immers nog maar 1 kabel benodigd in plaats van 3, en er kunnen grotere afstanden overbrugd worden dan met traditionele bekabeling.

KVM switches zijn er met vele soorten interfaces, denk daarbij aan VGA, DVI, PS/2, USB en Audio. Door de juiste KVM switch met de juiste combinatie interfaces te kiezen zijn vele toepassingen mogelijk

KVM switches zijn er in vele varianten die heel erg schaalbaar toe te passen zijn. Ze kunnen zowel in thuis situaties, MKB installaties als voor enterprise oplossingen toegepast worden.

Log hier in


Wachtwoord vergeten?
Gebruikersnaam vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier

Nieuw in de winkel

Inschijven Nieuwsbrief

ICT Winkel


Ontvang HTML?
Code: catchme refresh